CHIMA ITSP-partnerskap

Som utvikler og produsent av VoIP-terminaler jobber CHIMA med verdensomspennende ITSP-er for å tilby VoIP-tjenester til sine kunder. Vi lister opp godkjente og anbefalte ITSP-er på nettstedet vårt som våre kunder kan velge. Før vi lister opp en ITSP-partner på nettstedet vårt, tester vi våre VoIP-enheter med ITSP' s serviceplattform. for å kjøpe VoIP-priser fra CHIMA&# 39s ITSP-partner, vil du få rabatter i både terminaler og priser.

Verdensomspennende agentpartner

For å tilby CHIMA-kunder lokal bekvemmelighet, fortsetter CHIMA å lete etter verdensomspennende agentpartnere. Bli CHIMA-agent, du vil være representant for CHIMA for en hel serie med CHIMA-produkter i ditt lokale område.

Verdensomspennende distributører, forhandlere, forhandlere

For å bryte inn i flere nye globale VoIP& amp; Nettverksmarkeder, og for å få flere markedsandeler, arbeider CHIMA med verdensomspennende distributører, forhandlere og forhandlere for å gi kundene lokal bekvemmelighet. nettstedet vårt for personvernformål. Imidlertid vil alle henvendelsene som mottas fra deres lokale områder bli sendt videre til dem, og alle kunder fra deres område vil bli bedt om å kontakte dem direkte.

CHIMA Supply Chain Partners

Som produsent& amp; Stephen Technologies er utvikler av VoIP- og nettverksutstyr, og kjøper deler og komponenter. Vi er ikke et shopping-rundt selskap. For å sikre kvalitetskontroll, leveringstid og støtte etter salg, jobber vi med stabile leverandører.

CHIMA Shipping Partners

Stephen Technologies er ikke et shopping-rundt selskap. For å tilby våre kunder den laveste fraktkostnaden, og for å tilby våre kunder den sikreste transporten, jobber vi med stabile fraktpartnere.