SVIAZ IKT 2018

- Dec 05, 2019-

SVIAZ IKT er den mest profesjonelle og største kommunikasjons- og informasjonsteknologiutstillingen i Russland CIS-regionen. 30. SVIAZ IKT 2018 ble vellykket avsluttet 27. april 2018 i Moskva. CHIMA hadde deltatt i denne utstillingen og vist FTTx-, PON + CATV- og PON + VOIP-løsningene, etc. Tilbyr høyhastighets Internett, HD VOD, taletjenester og den utmerkede dual mode ytelsen som er meget kompatibel med både EPON og GPON til abonnentene på terminalen.

I denne utstillingen viste vi den nye serien ONU og HGU-produkter som kan være svært kompatible med både EPON og GPON Solution, og de nye 1U GPON OLT, kompakte 1U EPON OLT-produktene med høy tetthet. Produktene i hele serien fikk stor oppmerksomhet og interesse fra kundene, kunne oppfylle forskjellige typer kunders krav. Vi møtte mange kunder og kommuniserte med ideene våre om tilgangsnettbransjen, vi deltok i byggingen av radio- og tv-nettverk, fremmet utviklingen av informasjonsindustrien teknologi sammen gjennom denne utstillingen.

SVIAZ IKT

Produkter i OLT-serien:
Produktet i OLT-serien inkluderer 2 porter, 4 porter, 8 porter, 16 porter EPON OLT og 8 porter, 16 porter GPON OLT, etc. Noen av våre OLT-modeller har en NMS for konfigurasjon og styring, og noen er med forbedrede lag 2-koblingsfunksjoner . Våre komplette OLT-produkter kan dekke de forskjellige behovene i forskjellige markeder.

SGT8016B 16 Port

Besøk vår hjemmeside for å se mer detaljert informasjon om ONU- og OLT-produktene: www.chima.ind.br