Vår historie

Chima Technologies er et høyteknologisk foretak som ble funnet av noen få teknikere i 2006, med hovedkontor i Shenzhen, Kina. Chima er en utvikler, så vel som en produsent for GPON, GEPON, IPTV og VoIP utstyr, som tilbyr enheter av høy kvalitet og profesjonelle OEM-tjenester for våre kunder. Chima er også en løsningsleverandør, vi leverer nøkkelferdige FTTH (Fiber til hjemmet), IPTV og VoIP-løsninger for våre verdensomspennende kunder, inkludert Internett-leverandører (Internett-leverandører) og systemintegratorer.


Vår fabrikk

Vi har en hel etasje på 1500 kvadratmeter, blandet for kontor- og fabrikkbruk. Vi har FoU, teknisk support, salg, innkjøp, økonomi, lagring, frakt, produksjon og Human Resource / Administration, Tilsynsavdelinger i selskapet.

FoU-avd.: Ansvarlig for utvikling av maskinvare, programvare og mugg.

Teknisk support: ansvarlig for GPON / GEPON produkt applikasjoner og distribusjoner, FTTH, FTTB, FTTO, IPTV og VoIP løsnings distribusjoner, og online kundestøtte.

Salgsdepartement: ansvarlig for support før salg, support etter salg, kundeforhold, bestillinger.

Innkjøpsdepartement: ansvarlig for innkjøp av råvarer, leverandørdatabase og leverandørrelasjonsstyring, leverandørordreplasseringer.

Finansdepartementet: ansvarlig for internt selskapsøkonomiarbeid, selskapets kapitalforvaltning, selskapsfinansiering, etc.

Lagringsdepartementet: ansvarlig for selskapets aksjestyring og distributørens aksjestyring.

Fraktdepartementet: ansvarlig for levering av ordrer.

Produksjonsdepartement: Ansvarlig for QC, QA, produksjon, funksjonalitetstester, stabilitetstester, ytelsestester, montering av produkter før forsendelse.

Human Resource / Administration: Ansvarlig for personalrekruttering, administrasjon av kontorordre og opprettholdelse av menneskelige relasjoner.

Tilsynsavdeling: Ansvarlig for bedriftsstrategi, markedsføringsstrategi, FoU-strategi, Støtte av ressurser og tilsyn for hele selskapet.


Produktet vårt

Chima utvikler og produserer Managed and unmanaged IEEE802.3, IEEE802.3U, IEEE802.3ab, IEEE802.3Z lag 2, lag 3 Ethernet-brytere og Fiber Media Converters, ITU-T G.984.x GPON OLTs og ONTs, IEEE802.3ah , IEEE802.3av GEPON OLT og ONUer, IP PBX, IP-telefon og CPEer basert på SIP-protokoll, Android IPTV-oppsettbokser og WiFi-rutere. For å sirkle rundt produktkjeden vår og for å forenkle bruken av produktene våre, utvikler Chima også styringsprogramvaren som er i samsvar med maskinvareproduktene. Vi tilbyr GPON og GEPON produkter med et enhetlig NMS for å forenkle kundens nettverksvedlikehold, vi tilbyr også brukervennlige VoIP og IPTV løsninger for kundens raske distribusjoner.


Produkt applikasjon

Chima-produkter har blitt distribuert bredt av verdensomspennende Internett-leverandører, små kontorer og bedrifter. Familier bruker Chima GPON, GEPON ONU og IPTV STB for internettdata, VoIP-samtaler og TV-programmer, Små kontorbrukere bruker Chima VoIP PBX, IP-telefoner for kontorsamtaler, og foretak bruker Chima Ethernet-brytere for nettverksdistribusjon.


Sertifikatet vårt

Chima er et ISO9001-2015 selskap, vi har vårt eget kvalitetskontrollsystem. De fleste av produktene våre er sertifisert av CE, FCC, Rohs, UL og Anatel. Her er noen av våre CE-sertifikater:

antel_07095-19-11296

anatel_ce5


antel_07687-19-11296

antel_07687-19-11296

antel_08402-19-11296antel_07686-19-11296

antel_08413-19-11296antel_07488-19-11296

Vi har også våre egne patenter, vist nedenfor:

ce1ce5

ce2ce4


Marked

Begynte salget i 2006, nå tjener Chima mer enn 1000 ISP-er og systemintegratorer over hele verden. Vårt hovedmarked er i Sør-Amerika, Vest- og Øst-Europa, Sørøst-Asia, Russland, Ukraina, Kina. Frem til slutten av 2017 solgte vi omtrent 2 millioner stk terminalapparater til våre verdensomspennende kunder, og antallet øker dag for dag.


Vår service

Som en Kina-produsent og utvikler av VoIP-enheter og nettverksutstyr, tilbyr CHIMA Technologies sine kunder forskjellige tjenesteløsninger. Grunnleggende tjenester inkluderer OEM-tjeneste, distribusjonstjeneste, forhandlertjeneste, forhandlertjeneste. Differansetjeneste gjelder for forskjellige forretningstyper.


OEM-tjeneste

Din salgsrepresentant vil være ansvarlig for alle pre-salg tjenester.

OEM Service gjelder alle kunder som er innen VoIP- eller nettverksfelt. Uansett hva slags forretningstyper du er, CHIMA tilbyr deg flere OEM-tjenester. De fleste av CHIMA VoIP- og nettverksprodukter er tilgjengelige for OEM-tjenester.


Distribusjonstjeneste

Hvis du distribuerer enten nettverks- eller VoIP-produkter til forhandlerne dine i betydelige volumer, og hvis forretningsområdene dine krysser stater eller land, tilbyr CHIMA Technologies deg muligheten til å finne en eksklusiv distributør i forretningsområdet ditt.


DealershiP-tjeneste

Hvis du distribuerer enten VoIP- eller nettverksprodukter til forhandlere / grossister i betydelige volumer, og hvis forretningsområdene dine krysser byer eller stater, tilbyr CHIMA Technologies deg muligheten til å finne en eksklusiv forhandler i forretningsområdet ditt.


ForhandlerehiP-tjeneste

Generer mer salg med konkurransedyktig prisstøtte, multiservicestøtte. CHIMA Technologies tilbyr deg muligheten til å videreselge alt CHIMA-nettverk og VoIP-utstyr i forretningsområdene dine, hvor det ikke er noen CHIMA-distributør eller forhandler.


Ettersalgs service

CHIMA Technologies tjener alt nettverks- og VoIP-utstyret vi selger gjennom vårt komplette salgsteam. I vår garantiperiode (ett år) tilbyr vi gratis reparasjonsservice og bytte av gratis deler til alle som hadde kjøpt produktene våre. Ut av garantiperioden tilbyr vi ladet reparasjon og bytte av deler. Hvis du har kjøpt CHIMA-produkter, og hvis du trenger vår kundestøtte, kan du sende oss en e-post til support@chimacn.com eller fylle ut skjemaet nedenfor og sende inn det til oss. Vår serviceagent vil svare deg innen 24 timer.